6ª edició del Curs d'identificació d'ocells al camp (2011)

Sortida al riu durant la 5ª edició 2010 (© Ricard Gutiérrez)



Entre els dies 23 dels propers mesos de febrer i març de 2011 es celebra la sisena edició del curs d'iniciació a la identificació d'ocells al camp. Es tracta d'una exitosa iniciativa de l'àrea de Medi Ambient de l'ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat que ja porta cinc anys seguits efectuant-se (el primer any es van fer dos cursos, la resta un cada any) i que pretèn acostar el món dels ocells als ciutadans, donant unes eines i coneixements per tal de capacitar-los per a identificar la fauna ornítica al camp.



El curs és gratuït i només cal inscriure's previament al Centre Cultural de Sant Josep, a L'Hospitalet de Llobregat (telèfon 93 337 06 12). El centre és prop l'estació de Renfe de L'Hospitalet i les estacions de la L1 del metro de Can Serra i Rambla Just Oliveras, també accessible per la línia de bus L14 que connecta la zona amb la Diagonal i la Zona Universitària .




El professor és Ricard Gutiérrez, l'autor d'aquest bloc. El curs consta de cinc classes teòriques interactives, amb projeccions de powerpoint i alguns exercicis a l'aula els DIMECRES 23 de febrer i el 2, 9, 16 i 23 de març de 19:15 a 20:40.




A més hi haurà dues sortides de camp, una pels parcs urbans de la ciutat on es poden veure unes quaranta espècies forestals el dia 12 de març i una altra al riu Llobregat per veure fauna fluvial, agrícola i migratòria el dia 19.3, ambdues de 9 a 13:15. Hi ha més informació sobre l'avifauna de L'Hospitalet, que és la del delta del Llobregat i Collserola barrejades, en aquest bloc, si cliqueu l'etiqueta 'L'Hospitalet' a la barra de cerca del lateral dret.

Es donarà un diploma amb un mínim d'assistència al curs. El diptic del curs (format jpg) és a continuació. Les places s'exhaureixen cada any i queda llista d'espera o sigui que si esteu interessats...



Resumen. 6ª edición del curso de identificación de aves en el campo, L'Hospitalet de Llobregat. Entre el 23.2 y 23.3.2011 se celebrará la 6ª edición del curso de introducción a la identificación de aves en el campo, en L'Hospitalet de Llobregat y patrocinado por el área de medio ambiente del Ayuntamiento de la ciudad. El profesor será Ricard Gutiérrez y habrá cinco sesiones teóricas y dos prácticas. El curso es gratuito. Inscripciones en el Centro Cultural Sant Josep.

Abstract. 6th edition of the Bird identification training course. L'Hospitalet de Llobregat. Between 23rd February and 23rd March 2011 the 6th edition of the bird identification training course will be carried out in L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona. It is sponsored by the Environment area of the L'Hospitalet town council. Professor will be Ricard Gutiérrez and there will be 5 theorical sessions and two field trips. It's free of charge.

Comentarios

Entradas populares de este blog

A 'Black' White Stork at Aiguamolls, Girona

Cuándo y dónde ver aves en Cataluña

Las últimas de las Filipinas