Curs d'iniciació a l'observació d'ocells al camp. 5ª edició

Els propers mesos de febrer i març de 2010 es celebra la cinquena edició del curs d'iniciació a la identificació d'ocells al camp. Es tracta d'una exitosa iniciativa de l'àrea de Medi Ambient de l'ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat que pretèn acostar el món dels ocells als ciutadans, donant unes eines i coneixements per tal de capacitar-los per a identificar la fauna ornítica al camp.

El curs és gratuït i només cal inscriure's previament al Centre Cultural de Sant Josep, a L'Hospitalet de Llobregat, prop l'estació de Renfe de L'Hospitalet i les estacions de la L1 del metro de Can Serra i Rambla Just Oliveras (telèfon 93 337 06 12).

El professor és l'autor d'aquest bloc. El curs consta de cinc classes teòriques el 17 i 24 de febrer i el 3, 10 i 24 de març de 19:00 a 20:30. A més hi haurà dues sortides de camp, una pels parcs urbans de la ciutat on es poden veure unes quaranta espècies forestals el dia 6 de març i una altra al riu Llobregat per veure fauna fluvial, agrícola i migratòria el dia 20.3, ambdues de 9 a 13:15.

A sota teniu el díptic del curs. Més informació a la plana de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.


Resumen. Curso de identificación de aves en el campo. 5ª edición. En febrero y marzo 2010 se celebrará la 5ª edición del curo de iniciación a la observación de aves en el campo. Es gratuito y se efectúa en L'Hospitalet de Llobregat. Más información en el tríptico adjunto. Hace falta inscripción previa. Plazas limitadas.

Abstract. Training course on field ornithology. 5th edition. During february and march 2010 the 5th edition of the introduction training course to bird identification in the field will be carried out at L'Hospitalet de Llobregat. Its free of charge but inscription is needed. More information in the enclosed leaflet.

Comentarios

Entradas populares de este blog

A 'Black' White Stork at Aiguamolls, Girona

Cuándo y dónde ver aves en Cataluña

Las últimas de las Filipinas